Lees voor
   

Steun ZIZOZ

Ook u kunt een bijdrage doen. We zijn blij met elke donatie. Maar we hebben ook leuke gifts voor u om te kopen. Hieronder volgen de mogelijkheden:

Word donateur
Doneer eenmalig 

Leuke gifts om ons te steunen!Mascotte de Mol

Deze prachtige pluche mol is te koop voor € 22,50 per stuk. Het formaat is 20 cm. hoog en is uiteraard ook geschikt voor kleine kinderen. Een leuk cadeau terwijl u Stichting ZIZOZ steunt.

Boek met de titel ‘Losbol’,

Een prachtig boek met mooie, verdrietige en blije verhalen die je een andere kijk op het leven geeft.

Giften

Steun Stichting ZIZOZ door middel van u gift op bankrekening NL31RABO0166205117.
St. ZIZOZ is een ANBI Stichting, dit betekent dat uw gift, boven de voor u van toepassing zijnde drempel, aftrekbaar is.

Giften via notaris

Een fiscaal aantrekkelijke mogelijkheid is een schenking via de notaris. U laat dan door de notaris een schenkingsakte opmaken, waarbij u zich verplicht gedurende tenminste vijf jaren een bepaald bedrag te schenken aan Stichting ZIZOZ. Het voordeel hiervan is dat het gehele bedrag volledig aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting, ongeacht de hoogte ervan, en buiten de voor aftrek van giften gestelde drempel. U ontvangt dus altijd het gedeelte van uw schenking, dat overeenkomt met het voor u geldende percentage inkomstenbelasting, terug via de belastingdienst.

Bijvoorbeeld:
U schenkt jaarlijks een bedrag van € 200,- en u bent over de top van uw inkomen 42% belasting verschuldigd.
U vermeldt dit in uw aangifte Inkomstenbelasting en ontvangt dan via uw aanslag Inkomstenbelasting 42% van € 200,- = € 84,- terug. Dus u betaalt in werkelijkheid 58% van € 200,- = € 116,-
Deze aftrek is volkomen legaal en is bedoeld om het schenken aan een goed doel te bevorderen.

 

Jaarrekening 2016 staat online

Beste Lezer   Ieder jaar zijn Stichting verplicht om hun jaarrekening over het afgelopen jaar publiekelijk toegankelijk te maken. Hierbij presenteren wij u bijgaand de jaarrekening...

Lees meer
 

Om uw tweet op deze website te kunnen tonen moet u tweet eindigen op #zizoz