Lees voor
   

Sponsoren

Zonder sponsorgeld zou ZIZOZ niet kunnen doen wat zij doet.

Op deze pagina ziet u per evenement welke organisaties het belangrijke werk van ZIZOZ hebben ondersteund.

ZIZOZ bedankt alle sponsoren voor hun bijdragen!

 

 

 • Sponsoren Benefietavond mei 2014

  /files/Benefietavond 24 mei 2013/351_150.png
  Op 17 mei 2014 organiseerde ZIZOZ opnieuw een grootse benefietavond. Zonder bijdragen van het bedrijfsleven zou dit niet mogelijk zijn geweest. Wij danken onze sponsoren dan ook hartelijk! Hoofdsponsor was opnieuw Stoeterij Sterrehof. Lees meer »
 • Sponsoren tandemfietsweekend Friesland 2013

  /files/Fietsweekend Friesland/370_150.jpg
  Mede dankzij de financiĆ«le bijdragen van onderstaande sponsoren is het mogelijk geweest een prachtig tandemfietsweekend voor blinden en slechtzienden te realiseren. Klik op Nieuwsbrieven voor een verslag van het fietsweekend. Wij danken Lees meer »
 • Sponsoren Benefietavond mei 2013

  /files/Benefietavond 24 mei 2013/345_150.png
  Op 24 mei 2013 vond de eerste door ZIZOZ georganiseerde Benefietavond plaats. Een geweldige avond, die zonder de vele sponsoren en vrijwilligers niet mogelijk zou zijn geweest. Hieronder staan de grootste sponsoren vermeld.   Lees meer »
 • Sponsoren tandemfietstocht naar Londen in 2012

  /files/Fietstocht Londen 2012/280_150.jpg
  Het eerste grote evenement, dat ZIZOZ heeft georganiseerd, was een tandemfietstocht naar de Paralympische spelen in Londen in het jaar 2012. Mede dankzij de vele fantastische bijdragen van sponsoren was het evenement een groot succes. Bovendien Lees meer »
 • Jaarrekening 2016 staat online

  Beste Lezer   Ieder jaar zijn Stichting verplicht om hun jaarrekening over het afgelopen jaar publiekelijk toegankelijk te maken. Hierbij presenteren wij u bijgaand de jaarrekening...

  Lees meer
   

  Om uw tweet op deze website te kunnen tonen moet u tweet eindigen op #zizoz