Lees voor
   

Tandemtocht 25 oktober 2014

Tandemtocht 25 oktober 2014

Wat een heerlijke dag hadden de deelnemers aan de ZIZOZ tandemtocht van 25 oktober 2014! Met 17 tandems op 'stap', waar 34 leuke mensen op zaten, die gezellig kletsend door prachtige landschappen toerden. De herfstkleuren waren volop aanwezig en mooi, zeker toen het zonnetje er ook (heel even, maar toch) op scheen.

Menno had een tocht van 61 km beloofd, maar er kwamen gratis nog ongeveer 12 bij. Niemand klaagde dat het te veel was. Het weer werkte aan alle kanten mee. Tijdens de pauze 's middags werd de koffie even iets verdund door wat regendruppels, maar degenen die hun regenpak aantrokken, konden dat na enkele minuten ook weer uitdoen. Wind was er niet. Wel, in elk geval voor sommigen (!), een stevige klim op de Knobbel, een heuvel van wel 4o meter hoog; op de top moest even worden gepauzeerd om, met name onze voorzitter Paul, even de gelegenheid te geven de zweetdruppels te verwerken.

De lunch viel in de smaak en was een welkome stop halverwege de dag. Na een praatje van Paul over de toekomst van ZIZOZ smaakte ook het diner prima. Er werd geanimeerd met elkaar gekletst, en het zou niet verbazen als er nieuwe vriendschappen zijn ontstaan.

Het was mooi om te zien, dat er ook gezichten waren, die we nog niet eerder hadden gezien bij een ZIZOZ-activiteit. We hebben sterk de indruk dat ook zij zich prima thuis voelden bij de ZIZOZ-club en dat zij hebben genoten van de dag.

Een speciaal woord van dank geldt onze sponsoren Hoegen Fietsverhuur en NH Hotel Sparrenhorst. Zij hebben er voor gezorgd dat we goede tandems hadden (de technische man is niet in actie hoeven komen!) tegen een gereduceerd tarief. En Hotel Sparrenhorst bood een zaal aan waar we onze spullen konden achterlaten en voorzitter Paul van Renselaar de toekomstplannen van ZIZOZ kon toelichten. En waar afscheid is genomen van de bestuursleden Karin van Renselaar en Eefje Bouw.

Tenslotte een speciaal woord van dank voor de voorfietsers. Velen hebben eerder als voorfietser meegedaan aan een tandemtocht van ZIZOZ, maar er waren er ook die het voor het eerst deden. En dat was toch best een beetje spannend. Het ging prima! Petje af!

Dank aan allen, die de tocht tot een mooi evenement hebben gemaakt. We zien uit naar een volgende keer.

Jaarrekening 2016 staat online

Beste Lezer   Ieder jaar zijn Stichting verplicht om hun jaarrekening over het afgelopen jaar publiekelijk toegankelijk te maken. Hierbij presenteren wij u bijgaand de jaarrekening...

Lees meer
 

Om uw tweet op deze website te kunnen tonen moet u tweet eindigen op #zizoz