Lees voor
   

Nieuws over Benefietavond Blind sensation

Nieuws over Benefietavond Blind sensation

In de vorige nieuwsbrief hebben we de tweede benefietavond van ZIZOZ aangekondigd. Het is bijna zover: voor je het weet is het 17 mei en dan gaat het spektakel los!

Als je al een ticket hebt gekocht, heb je een goed besluit genomen. Want ZIZOZ zou ZIZOZ niet zijn, als we ook dit jaar niet weer iets nieuws te melden hebben. Nou, en dat hebben we hoor! Het belooft dit jaar nog uitgebreider en spectaculairder te worden dan vorig jaar. Het wordt een avond om nooit meer te vergeten. Met vele soorten muziek, boordevol entertainment, een bijzonder belevingsplein en nieuw: lekkere tapas eten in het donker.

Natuurlijk verklappen we niet alles, maar we willen je wel een indruk geven wat je allemaal kan verwachten.

In de theaterzaal treden op de Djembe Band Defi, die op spectaculaire wijze de avond opent met een prachtige muziekshow.

 

 

 

Daarna zijn wij zeer vereerd met “de zandtekenaar”; zij gaat op prachtige muziek samen met een verhalenverteller een prachtig zandverhaal tekenen dat je niet gauw meer zult vergeten.

En dan kun je tijdens het eerste deel van onze bijzondere “mensenveilingshow” bieden op allerlei leuke dingen, zoals een kapper of een dagje privéchauffeur met auto, maar ook op een prachtige boottocht, of wat dacht je van een privé kok bij je thuis voor meerdere personen?

Even rust, want na de veiling treedt een 15 koppig klassiek kamerorkest op.

Wat dacht je vervolgens van onze speciale gast Blinde Ed. Vorig jaar een groot succes en hij zal ook dit jaar laten horen, dat rock nog steeds leeft.

Daarna is het tweede deel van de “mensenveilingshow”. Wat verklappen we niet!, maar de items zijn zo bijzonder, dat je ze eigenlijk niet kan en mag missen.

 

Maar dit is nog niet alles. Je kunt de hele avond gaan waar je wilt. Beneden, op de patio, hebben we een zeer bijzonder belevingsplein. Deze keer ga je op reis door de wereld van blinden en slechtzienden. Wat hoor, zie en ruik je allemaal en waar ga je heen en wie en wat kom je tegen? Een gezellige, maar ook spannende ervaring.

Mocht je nog meer willen, dan kun je als klapper op de vuurpijl ook nog heerlijke tapas eten in het donker (Tapas in the dark). Ja, je leest het goed, we nemen je mee naar ons gezellige restaurantje waar je wordt begeleid door een privé ober. In het donker zul je ervaren dat alles anders en intenser smaakt, en heb je tijd voor een goed gesprek in het donker, met wie? Tapas in the Dark, een gezellige en unieke ervaring.

In de foyer kun je de hele avond onder het genot van een drankje heerlijk genieten van de prachtige muziek van jazz band “Back on the corner”.

 

 

 

WAAR?

De Benefietavond wordt gehouden in NH de Sparrenhorst, Eperweg 46, 8072 DB Nunspeet.

Je bent van harte welkom vanaf half 8 en de avond eindigt om 24.00 uur. Als je van de Tapas in the dark wilt genieten kan dat al vanaf 18.00 uur.

Benefietkaartjes

Entreekaartje Benefietavond                                        €   27,50 p/p

Tapas in the Dark plus entreekaartje Benefietavond    €   49,50 p/p

Bestellen?

Je kunt je kaartjes bestellen via de site (www.zizoz.nl) of stuur ons een email info@zizoz.nl. Na betaling sturen we je de kaartjes toe.

Tapaskaartjes kun je alleen telefonisch bestellen (en tegelijk de tijd reserveren) bij:

Eefje Bouw telefoon: 0341- 258463 .

Wij als bestuur zijn erg enthousiast over deze fantastische avond en we begroeten je heel graag op 17 mei a.s.. En het mooiste van alles is natuurlijk, dat de gehele opbrengst van deze avond naar 2 belangrijke oogonderzoeken gaat, om zo blindheid en slechtziendheid in de toekomst te kunnen stoppen of te voorkomen. Want daar doen we het tenslotte voor!!!!.

We zien je graag op de 17e mei.

Jaarrekening 2016 staat online

Beste Lezer   Ieder jaar zijn Stichting verplicht om hun jaarrekening over het afgelopen jaar publiekelijk toegankelijk te maken. Hierbij presenteren wij u bijgaand de jaarrekening...

Lees meer
 

Om uw tweet op deze website te kunnen tonen moet u tweet eindigen op #zizoz