Lees voor
   

Nieuwe teamleden

In deze nieuwsbrief hebben we verteld over de vele successen. Maar we zijn er, helaas, nog lang niet. Er is nog veel geld nodig om de veel belovende onderzoeken naar de oorzaak en genezingsmethoden van Choroïderemie succesvol te kunnen afronden.

We hebben plannen om op een andere manier geld te gaan inzamelen. We kondigden dat al aan in de vorige nieuwsbrief. We lopen alleen nu tegen het probleem aan, dat enkele mensen die zich in de afgelopen jaren met hart en ziel hebben ingezet (waarvoor grote dank!), hun bijdrage hebben moeten beëindigen of sterk verminderen.

Daarom zijn we op zoek naar mensen, die met enthousiasme een bijdrage willen leveren in de organisatie van ZIZOZ. 

Wij zoeken naar

Ben je geïnteresseerd in de vervulling van een van deze vacatures, klik dan op de functie die je leuk lijkt. Dan krijg je te lezen wat wij met deze functies bedoelen en wie weet kunnen we je binnenkort aan ons enthousiaste team toevoegen.

We beantwoorden natuurlijk graag je vragen. Bel gerust naar voorzitter Paul (0620 – 268 643) of stuur hem een mail (paulvanrenselaar5@hotmail.com).

Een bericht dat je belangstelling hebt, hoort Paul natuurlijk ook graag.

Jaarrekening 2016 staat online

Beste Lezer   Ieder jaar zijn Stichting verplicht om hun jaarrekening over het afgelopen jaar publiekelijk toegankelijk te maken. Hierbij presenteren wij u bijgaand de jaarrekening...

Lees meer
 

Om uw tweet op deze website te kunnen tonen moet u tweet eindigen op #zizoz