Lees voor
   

Karin van Renselaar beëindigt ZIZOZ werk

Drie jaar geleden heeft Karin van Renselaar, samen met haar man Dirk en enkele anderen de stichting ZIZOZ opgericht. Vanaf het begin heeft Karin zich ontpopt als de drijvende kracht achter ZIZOZ. De tandemtocht naar de Paralympics in Londen in 2012 was de eerste grote activiteit en tevens het hoogtepunt van ZIZOZ tot nu toe. Zonder Karin zou het nooit zo'n succes zijn geworden. Ook in de daarop volgende jaren heeft Karin een grootse bijdrage geleverd aan de organisatie van de vele evenementen, zoals benefietavonden, fietsweekenden e.d..

Karin heeft enorm veel van haar tijd en energie in ZIZOZ gestoken. Zij heeft er om persoonlijke redenen voor gekozen om met ingang van 24 mei 2014 met haar activiteiten voor ZIZOZ te stoppen. Natuurlijk respecteren wij dat besluit, ook al betreuren we dat heel erg.

Het bestuur van ZIZOZ is Karin heel veel dank verschuldigd. Zij heeft een beslissende rol gespeeld in het financieel mogelijk maken van onderzoeken in Londen en Nijmegen naar de oogziekte Choroïderemie. ZIZOZ heeft in de afgelopen vele tienduizenden euro's kunnen doneren door het organiseren van festiviteiten voor en door blinden en slechtzienden. Hierdoor werden de onderzoeken mede mogelijk. Onlangs ontvingen we positieve berichten uit Londen (daarover berichtten we in een eerdere nieuwsbrief). Zonder Karin was dit allemaal niet mogelijk geweest.

Wij danken, mede namens vele blinden en slechtzienden, Karin dan ook bijzonder hartelijk en wensen haar alle goeds toe.

Jaarrekening 2016 staat online

Beste Lezer   Ieder jaar zijn Stichting verplicht om hun jaarrekening over het afgelopen jaar publiekelijk toegankelijk te maken. Hierbij presenteren wij u bijgaand de jaarrekening...

Lees meer
 

Om uw tweet op deze website te kunnen tonen moet u tweet eindigen op #zizoz