Lees voor
   

Fietsdagen 2014

Fietsdagen 2014

Stichting Zizoz is bekend geworden met onze grote fietstocht op tandems naar de paralympische spelen in Londen. We fietsen graag en willen dit graag als vast onderdeel bij de stichting houden. Vorig jaar konden de deelnemers genieten van een bijzonder fietsweekend in Friesland, waar delen van de Elfstedentocht werden gefietst.

Ook dit jaar zal er weer gefietst worden maar ditmaal tijdens meerdere aparte fietsdagen
op verschillende locaties in Nederland. De eerste fietstocht is al binnenkort op 28 juni op de vertrouwde locatie in Nunspeet. De tweede fietstocht zal zich in het zuiden van het land bevinden waar we meer hoogteverschil zullen hebben en meer zullen klimmen, maar gelukkig ook dalen. Deze fietstocht zal op 30 augustus zijn. De laatste fietstocht van dit jaar zal verreden worden in het prachtige Drentse landschap waar we op 27 september kunnen genieten van alles wat Drenthe ons te bieden heeft! Houd de website in de gaten voor de fietstochten in augustus en september want we zullen binnenkort meer bekend maken over routes en andere belangrijke zaken, de kosten zullen ongeveer 20 euro per persoon bedragen voor deelname aan beide fietstochten.

28 juni: Fietsen op de Veluwe

Zizoz vaste thuisbasis als het om mooie fietstochten gaat. Met een ervaren club mensen zal er 28 juni wederom een prachtige tocht verreden worden vanaf NH Hotel Sparrenhorst te Nunspeet, wat tevens ons eindpunt zal zijn. Bij ontvangst zal iedereen ontvangen worden met een heerlijke bak koffie, thee en een plak cake. Er zal een lunchpakketje geregeld worden voor onderweg en uiteraard regelen wij ook de tandems.

De route zelf zal gaan door een gevarieerd landschap. We zullen door het bos, weilanden en langs water fietsen. Voor de liefhebbers is er ook nog een korte sportieve uitdaging mogelijk op de route, de beruchte ‘Knobbel’ in ’t Harde waar de sportievelingen hun krachten kunnen meten. De totale route is ongeveer 65 km lang en we zullen wederom tijdens het fietsen rekening houden met de verschillende snelheden van de deelnemers.

Ben je enthousiast geworden en lijkt je het leuk om deel te nemen dan hebben we een aantal gegevens van je nodig. Deze kun je als je deelname opsturen naar evenementen@zizoz.nl onder vermelding van het onderwerp: Opgave fietstocht 28 juni. Graag ontvangen we de volgende details van je:

 

1.    Maak je gebruik van een huurtandem of neem je je eigen tandem mee?

2.    Heb je een eigen voorfietser of een voorfietser in gedachte uit eigen kring? Wij helpen je graag koppelen aan een voor- of achterfietser, maar als je je eigen fietspartner hebt is dit uiteraard prettig.

3.    Moet je opgehaald worden vanaf het station in Nunspeet? Je wordt ook weer naar het station gebracht.

4.    Wat heb je het liefst voor de lunch? Pannenkoek, omelet met ham en/of kaas, uitsmijter met ham en/of kaas of 2 kroketten op brood?

5.    Wat is je leeftijd?

6.    Heb je een geleidehond die je graag wilt laten opvangen tijdens de fietstocht, geef dan even aan dat je met een hond komt, zodat wij kunnen zorgen dat ze verzorgd worden en even uitgelaten worden.

Daarnaast is het belangrijk dat je de volgende zaken mee neemt naar de fietsdag:

  1. Je eigen fietskleding en regenkleding indien nodig
  2. Eigen fietstas of rugtasje voor je regenkleding, lunchpakketje, persoonlijke spullen en overig materiaal wat je nodig denkt te hebben tijdens het fietsen. Bij de Sparrenhorst te Nunspeet kun je ook je spullen beveiligd achterlaten zodat je niet al je spullen mee hoeft te nemen
  3. Indien je in het bezit bent van een bidon en/of een helm, neem deze dan ook mee. Mocht je deze niet hebben, geef dit dan aan, dan regelen wij deze voor je.

Tot slot zal de gehele fietsdag 18,50 gaan kosten, bij opgave kun je dit bedrag overmaken op Bankrekeningnummer Iban NL31RABO0166205117 t.n.v. stichting Zizoz of zien zonder zorgen

Met als opmerking opgave tandemtocht 28 juni 2014 met vermelding van je voor en achternaam.

Er is plek voor 20 tandems, dus schrijf je snel in!

Je kan jezelf inschrijven door een mail te versturen naar evenementen@zizoz.nl met de antwoorden op de vragen die hierboven gesteld zijn. Ook voor overige vragen kan je een mailtje sturen naar evenementen@zizoz.nl

Bij aanmelding krijgt je de verdere gegevens en informatie van de fietsdag opgestuurd.

Bij zeer dringende vragen of calamiteiten kunt je altijd bellen met Menno Kleine Deters,

de coördinator van de fietsdagen. 06 101 91 529

We zien je graag 28 juni!

Jaarrekening 2016 staat online

Beste Lezer   Ieder jaar zijn Stichting verplicht om hun jaarrekening over het afgelopen jaar publiekelijk toegankelijk te maken. Hierbij presenteren wij u bijgaand de jaarrekening...

Lees meer
 

Om uw tweet op deze website te kunnen tonen moet u tweet eindigen op #zizoz