Lees voor
   

Blind sensation: Benefietavond ZIZOZ op 17 mei 2014

Blind sensation: Benefietavond ZIZOZ op 17 mei 2014

Na het daverende succes van vorig jaar organiseren we ook in 2014 weer een Benefietavond met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen. Ook dit jaar willen we weer enkele belangrijke onderzoeken, die zich richten op het stopzetten en/of de genezing van ernstige oogziekten, financieel ondersteunen. In onze volgende nieuwsbrief vertellen wij welke onderzoeken wij dit jaar financieel gaan ondersteunen.

Het motto van deze Benefietavond is ‘Blind sensation’. Naast een geweldig gezellige avond willen we zienden ook op een unieke manier laten ervaren hoe het is om niets of weinig te zien.

De avond heeft drie grote thema’s. Deze fantastische Benefietavond wordt dan ook echt een Blind sensation.

Als eerste hebben we in de theaterzaal weer vier zeer bijzondere artiesten en acts, die met geluid, muziek, dans en vermaak de hele avond een prachtige show neer zullen zetten. Als tweede kunt u naar de patio waar we een zeer gevarieerd belevingsplein hebben opgezet. Iedereen kan op een bijzondere en gezellige manier ervaren hoe het is om te vertrouwen op je andere zintuigen dan je ogen. Uitdagend – spannend – intensief. Beleef het mee en maak een reis door de wereld met Blind Sensation.  We verklappen niet alles, kom het zelf ervaren!

Als derde en dit is nieuw, en dat verklappen we wel, onze Tapas in the dark. In een omgetoverd donker restaurant krijg je de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om met bijvoorbeeld vrienden te dineren in het donker. Je krijgt overheerlijke tapas geserveerd maar je ziet ze niet! En je ervaart smaak, geluid en je gezelschap op een wel heel bijzondere manier. Uiteraard wordt je door obers die wel hun weg door de donkere ruimte weten te vinden, op je wenken bediend en begeleid. Een UNIEKE ervaring die je niet mag missen.

Wil je deze bijzondere ervaring niet missen, boek dan snel, want voor deze nieuwe sensatie is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ook dit jaar hebben we weer een unieke veiling om extra geld inzamelen voor onze goede doelen.

Deze keer geen blinde veiling maar een echte “mensenveiling”. Ja je leest en hoort het goed: diensten en mensen worden op een bijzondere wijze geveild. Onze veilingmeester  en pantomimespeler Peter van der Poort biedt deze veilingstukken op een wel heel speciale manier aan.

Zo veilen we bijvoorbeeld een ontmoeting met  de aanvoerder van PEC Zwolle in de VIP room. Of een privé chef-kok die voor 10 personen heerlijk bij je thuis komt koken. Meer verklappen we niet, maar de 18 veilingstukken zijn meer dan de moeite van het bieden waard.

Kortom: deze fantastische benefietavond kan en mag je natuurlijk niet missen!!

Datum:      17 mei 2014

Plaats:       Hotel Sparrenhorst in Nunspeet

Aanvang:   binnenlopen vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur.

                  Aanvangstijdstip Tapas in the dark vindt plaats op afspraak.

Prijzen:      € 27,50 voor het avondvullend programma

                  € 49,50 voor het avondvullend programma plus Tapas in the dark

Toegangskaarten voor de Benefietavond (zonder Tapas in the dark) zijn vanaf 20 maart 2014 rechtstreeks te bestellen via www.zizoz.nl.

Of stuur een e-mail naar info@zizoz.nl.

Toegangskaarten voor de Benefietavond (inclusief Tapas in the dark) zijn uitsluitend telefonisch te verkrijgen bij

Eefje Bouw, telefoon 0341 - 25 84 63.  Er zijn vier rondes. Je kunt in overleg met Eefje kiezen uit vier verschillende aanvangstijden, maar wel geldt: vol is vol. Dus grijp meteen de telefoon en reserveer je plaatsen!

Zien we jou met je vrienden op 17 mei 2014 in Nunspeet? Je bent van harte welkom!!

Jaarrekening 2016 staat online

Beste Lezer   Ieder jaar zijn Stichting verplicht om hun jaarrekening over het afgelopen jaar publiekelijk toegankelijk te maken. Hierbij presenteren wij u bijgaand de jaarrekening...

Lees meer
 

Om uw tweet op deze website te kunnen tonen moet u tweet eindigen op #zizoz