Lees voor
   

Basisschool kom.mijn haalt veel geld op met sponsorloop

Basisschool kom.mijn haalt veel geld op met sponsorloop

Op 22 en 23 mei heeft groep 6 van basisschool kom.mijn een hele bijzondere 2 dagen gehad door een kijkje te nemen in het leven van slechtzienden. Een tijdje later op 2 Juni hebben dezelfde kinderen van groep 6 een fantastische sponsorloop gehouden voor de stichting waarbij maarliefst 767.50 euro is opgehaal, een fantastisch bedrag! Hieronder lees je het mooie verhaal van Assia en Weffe uit groep 6 en hun beleving van de 3 dagen, dames en heel groep 6 ontzettend bedankt voor jullie inzet en mooie bijdrage aan de stichting!

"

Op 22 Mei kwamen er blinde en slechtziende mensen naar school. er waren 4 groepjes en in elk groepje kreeg je een opdracht. groepje 1 was bij ons in de klas en daar moest je met een bril waarmee je slechter kunt zien Pietje Bel kijken. En als je daar mee klaar was moest je met een andere bril proberen om recht te schrijven. Dit was wel een beetje moeilijk! Daarna moest je met een bril limonade en water in een glas schenken zonder te knoeien. Dat was bij veel mislukt. er waren wel 6 handdoeken nat geworden en als je klaar was ging je wisselen, naar groepje  2, daar moest je een tekst in braille ontcijferen en je eigen naam in braille schrijven met een raar apparaat  en de vrouw gaf hem aan de blinde man en die las ze voor. daarna ging je naar groepje 3 daar was een man met een blindgeleide hond. Hij vertelde alles over de hond. De hond was schattig. Het was een labrador zonder allergie. Daarna naar het laatste groepje, groepje 4  was in de speelzaal  daar moest je met een blinddoek om en een blinde geleide stok door het parcours komen. Het was heel leuk. Paar dagen ernaar hielden we een sponsorloop naar elk rondje kreeg je een stempel we hebben 767,50 euro opgehaald het was heel leuk om te doen."

Assia en Weffa  gr.6

Reacties
Paul van Renelaar (voorzitter Stichting Zizoz) | 16-07-2014 om 18:34
Beste Kinderen van Groep 6 van kom.mijn,

Wat een fantastische opbrengst en wat super dat jullie dit hebben gedaan voor de stichting! Dank jullie wel!!
Geef uw reactie
Naam:
E-mailadres: Wordt niet weergegeven op de website
Bericht:

Jaarrekening 2016 staat online

Beste Lezer   Ieder jaar zijn Stichting verplicht om hun jaarrekening over het afgelopen jaar publiekelijk toegankelijk te maken. Hierbij presenteren wij u bijgaand de jaarrekening...

Lees meer
 

Om uw tweet op deze website te kunnen tonen moet u tweet eindigen op #zizoz