Lees voor
   

 • Jaarrekening 2016 staat online

  Beste Lezer   Ieder jaar zijn Stichting verplicht om hun jaarrekening over het afgelopen jaar publiekelijk toegankelijk te maken. Hierbij presenteren wij u bijgaand de jaarrekening van Stichting ZIZOZ over het jaar 2016 Mocht u Lees meer »
 • Programma Choroideremie dag 10 Juni

  Bij deze nodigen wij u uit voor de te houden Choroïderemiedag op 10 Juni . Stichting ZIZOZ strijdt al vele jaren voor beter zicht en zet zich met name in voor de oogziekte Choroïderemie. In Engeland werkt men al Lees meer »
 • Nieuwe teamleden

  In deze nieuwsbrief hebben we verteld over de vele successen. Maar we zijn er, helaas, nog lang niet. Er is nog veel geld nodig om de veel belovende onderzoeken naar de oorzaak en genezingsmethoden van Choroïderemie succesvol te kunnen afronden. Lees meer »
 • Benefietconcert Laura Knul

  Vandaag vindt er een spetterend benefietconcert plaats in Kampen. Organisatoren Laura Knul en Quintus Kampen hebben een prachtige avond georganiseerd waarin ze meerdere muziekstijlen en acrobatiek de revue zullen laten passeren om geld op te halen Lees meer »
 • Inspiratiedag Oogvereniging

  Op 11 juni jl. vond de eerste editie van de zogenoemde Inspiratiedag van de Oogvereniging plaats. Een dag waarin patiënten en artsen en belanghebbende samenkwamen in Utrecht om interessante sprekers te horen over ontwikkelingen binnen de oogwereld. Lees meer »
 • Prokkelbeurs Amersfoort

  Op woensdag 8 juni jl. heeft ZIZOZ de eer gehad om één van de twee goede doelen te zijn van de eerste editie van de zogenoemde Prokkelbeurs Amersfoorts, die gehouden werd bij het bedrijf Rohde en Grahl. Tijdens deze geweldige avond mochten Lees meer »
 • Bezoek aan Engeland

  Van 31 maart tot 3 april 2016 zijn voorzitter Paul van Renselaar en bestuurslid Sandra Foppen naar Engeland geweest. Zij bezochten Robert MacLaren, de arts die de clinical trial naar gentherapie voor Choroïderemie uitvoert en Tanya Tolmachova, een Lees meer »
 • Missie en visie Zizoz

  De missie en visie van Zizoz is vanaf de oprichting geweest om door middel van het jaarlijks organiseren van diverse evenementen en acties zoveel mogelijk bewustwording te creëren voor de wereld van de visueel gehandicapten. Het geld wat door Lees meer »
 • Opbrengsten en bestedingen Zizoz

  /files/Afbeeldingen/480_150.jpg
  Het laatste grote evenement dat Zizoz heeft georganiseerd was de Benefietavond op 17 mei 2014. Over de opbrengst hebben wij je geïnformeerd in de nieuwsbrief van eind mei 2014. Naast de opbrengst van de evenementen heeft Zizoz nog andere Lees meer »
 • ZIZOZ ondersteunt opnieuw onderzoeken naar gentherapie

  Velen hebben in de afgelopen jaren geld gedoneerd aan ZIZOZ om haar doel (het financieel ondersteunen van een trial gentherapie op mensen met de oogziekte Choroïderemie) mede mogelijk te maken. Het is allemaal begonnen met de tandemtocht Lees meer »
 • Nieuwjaarsgroet 2015

  Ook dit jaar kijkt Zizoz weer met veel trots terug op alle mooie evenementen die er gehouden zijn, nieuwe mensen die ontmoet zijn, ogen die er geopend zijn en mooie bedragen die op gehaald zijn. Zoals u wellicht al wist wordt 2015 voor Zizoz Lees meer »
 • Tandemtocht 25 oktober 2014

  /files/Fietstocht 25 oktober 2014/520_150.jpg
  Wat een heerlijke dag hadden de deelnemers aan de ZIZOZ tandemtocht van 25 oktober 2014! Met 17 tandems op 'stap', waar 34 leuke mensen op zaten, die gezellig kletsend door prachtige landschappen toerden. De herfstkleuren waren volop aanwezig en Lees meer »
 • Tandemtocht 25 oktober 2014

  /files/Fietsweekend Friesland/369_150.jpg
  ZIZOZ organiseert op 25 oktober 2014 een grandioze fietstocht in de omgeving van Nunspeet. Het wordt een prachtige tocht die begint bij Hotel Sparrenhorst te Nunspeet (Eperweg 46); dit is ook het eindpunt. Je wordt ontvangen met een heerlijke Lees meer »
 • De toekomst van ZIZOZ

  /files/Afbeeldingen/497_150.jpg
  Zoals we eerder hebben meegedeeld heeft de founding mother van ZIZOZ, Karin van Renselaar, besloten om haar activiteiten voor ZIZOZ te beëindigen. Eefje Bouw heeft aangekondigd dat zij per 1 januari a.s. ZIZOZ gaat verlaten en Menno Kleine Deters Lees meer »
 • Filmbeelden Blind sensation

  Op 17 mei 2014 was de geweldige Benefietavond Blind sensation. Er is nu een filmpje beschikbaar van de hoogtepunten van de avond. Je vindt het filmpje onder 'Onze successen'.   Lees meer »
 • Karin van Renselaar beëindigt ZIZOZ werk

  Drie jaar geleden heeft Karin van Renselaar, samen met haar man Dirk en enkele anderen de stichting ZIZOZ opgericht. Vanaf het begin heeft Karin zich ontpopt als de drijvende kracht achter ZIZOZ. De tandemtocht naar de Paralympics in Londen in 2012 Lees meer »
 • Fietstochten 2014

  /files/Fietsweekend Friesland/387_150.jpg
  ZIZOZ had voor het jaar 2014 drie fietstochten gepland. De tocht in juni kon helaas vanwege te geringe belangstelling niet doorgaan. Dat vonden we natuurlijk erg jammer en heel vervelend voor de mensen die zich wel hadden opgegeven en zich Lees meer »
 • De toekomst van ZIZOZ

  /files/Zizoz team/334_150.jpg
  Naast het terugtreden van Karin heeft Eefje Bouw aangegeven zich per 1 januari a.s. terug te trekken uit het ZIZOZ team. Menno Kleine Deters blijft onderdeel uitmaken van het team, maar moet het vanwege belangrijke ontwikkelingen in zijn Lees meer »
 • Basisschool kom.mijn haalt veel geld op met sponsorloop

  /files/Afbeeldingen/505_150.jpg
  Op 22 en 23 mei heeft groep 6 van basisschool kom.mijn een hele bijzondere 2 dagen gehad door een kijkje te nemen in het leven van slechtzienden. Een tijdje later op 2 Juni hebben dezelfde kinderen van groep 6 een fantastische sponsorloop gehouden Lees meer »
 • Menselijk netvlies uit stamcellen

  /files/Afbeeldingen/493_150.jpg
  Wetenschappers hebben in een experiment menselijk netvlies uit stamcellen gekweekt. Dit geeft hoop aan honderdduizenden patiënten met maculadegeneratie. Wetenschappers van de John Hopkins University School of Medicine stellen dat deze Lees meer »
 • Familiedag Voetbalvereniging Nunspeet

  /files/Afbeeldingen/494_150.jpg
  15 Juni had de voetbalvereniging Nunspeet een voetbaldag speciaal georganiseerd ter afsluiting van het voetbalseizoen. Op deze dag kunnen familieleden tegen elkaar voetballen, worden oude veteranen in teams tegen elkaar opgesteld. En wordt er Lees meer »
 • Fietsdagen 2014

  /files/Fietstocht Londen 2012/251_150.jpg
  Stichting Zizoz is bekend geworden met onze grote fietstocht op tandems naar de paralympische spelen in Londen. We fietsen graag en willen dit graag als vast onderdeel bij de stichting houden. Vorig jaar konden de deelnemers genieten van een Lees meer »
 • Blind Sensations groot succes!

  /files/Afbeeldingen/482_150.jpg
  Rond 18.30 uur komen de eerste gasten binnen op de grootse benefietavond van stichting ZIZOZ onder de treffende titel ‘Blind Sensation’. Zij zijn afgekomen op het onderdeel ‘Tapas in the dark’. In drie rondes hebben zo’n 80 mensen Lees meer »
 • Nieuws over Benefietavond Blind sensation

  /files/Afbeeldingen/487_150.jpg
  In de vorige nieuwsbrief hebben we de tweede benefietavond van ZIZOZ aangekondigd. Het is bijna zover: voor je het weet is het 17 mei en dan gaat het spektakel los! Als je al een ticket hebt gekocht, heb je een goed besluit genomen. Want ZIZOZ Lees meer »
 • Blind sensation: Benefietavond ZIZOZ op 17 mei 2014

  /files/Benefietavond 24 mei 2013/366_150.jpg
  Na het daverende succes van vorig jaar organiseren we ook in 2014 weer een Benefietavond met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen. Ook dit jaar willen we weer enkele belangrijke onderzoeken, die zich richten op het stopzetten en/of de Lees meer »
 • Jaarrekening 2016 staat online

  Beste Lezer   Ieder jaar zijn Stichting verplicht om hun jaarrekening over het afgelopen jaar publiekelijk toegankelijk te maken. Hierbij presenteren wij u bijgaand de jaarrekening...

  Lees meer
   

  Om uw tweet op deze website te kunnen tonen moet u tweet eindigen op #zizoz